Tynset Turlag

Postadr.: Hesteskoen 2 B 
              2500 Tynset 
Telefon:  901 66 595

e-post:         
leder[at]tynsetturlag.org 

Bli medlem

 

Org.nr. 971297166 

 

Konto for gaver: 

1885 16 40033

 

Vipps_2

Nr. 91301

  www.tynsetturlag.org/4010.Innmelding-av-bilnummer.html

Skip Navigation Links.

www.tynsetturlag.org/file=3795 

 

www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/

Skip Navigation LinksForside > Hovedside

Tolga Os Sparebank

I meldingsboksen nedenfor kan alle medlemmer legge inn løypemeldinger og andre meldinger. Klikk på "Legg inn melding". Husk å underskriv med navn!

Om løypekjøring nå

10.12.2018
Det er fremdeles litt for lite snø til at vi klarer å produsere gode spor, men vi prøver å legge forholdene til rette. I dag, mandag, kjører løypemaskinen Aumdalen rundt. Vi gjør dette for å pakke snøen. Det blir satt spor der det er mulig, hovedsakelig langs seterveier. Det samme vil bli gjort med løypemaskinen på Åsan i morgen, 11.12.18. Deretter vil vi forsøke å kjøre spor med scooter inntil vi får noe mer snø. BRH

Litt info mens vi venter på snøen..

06.12.2018
Det er mange måter å støtte Tynset turlag på. Vil minne om at det på Kiwi henger ei kasse på veggen ved siden av panteautomaten der du kan legge pantelappen dersom du ønsker å gi et ekstra bidrag til turlaget. Alle monner drar!  BRH

Årsmøte Nebybruas venner

04.12.2018
Nebybruas venner arrangerer årsmøte mandag 17. des. kl. 19, på Glåmtun. Tynset turlag samarbeider tett med Nebybruas venner for å få realisert ønsket mange har om å få bygd ei ny bru over Glåma ved Neby. På årsmøtet vil det bli orientert om framdriften i prosjektet mht. finansiering, mulig byggestart, sti-prosjekter knyttet til nye Neby bru m.m. Turlaget oppfordrer medlemmer som er interessert i prosjektet nye Neby bru om å stille på årsmøtet til Nebybruas venner.

Nøkkel mistet på Kommern i Tylldalen

11.08.2018
Mistet en nøkkel på vei ned fra Kommern i Tylldalen. Det henger en grønn fugl i knippet og er trykket et norgesflagg på selve nøkkelen. Ta kontakt på 94495578 om den er funnet :) 

Værstasjon på Langsetra og Gammelutbyvangan

 

            

Andre værstasjoner

Nord-Østerdal kraftlag (NØK) måler temperaturen på noen utvalget steder i Nord-Østerdal

TURFORSLAG

Ut.no har turlaget laget forslag til både skiturer og fotturer i området rundt Tynset sentrum. Du finner linkt til disse turene i toppmenyen på denne siden. Du kan også gå inn her.

Barnas turlag

Logo - barnas turlagBarnasTurlag er for barn t.o.m. 12år. Barnas Turlaget arrangerer turer og aktiviteter hvor foreldre og barn er sammen. 

Se programmetSe facebookside

 

 

 

www.skisporet.no/hedmark/tynsetturlag

Hovedsponsorer

 

bht.no/

 

G Sport Alvdal-Tynset

 

 

Interoptik H.A. Mortensen

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tynset IF