Tynset Turlag

Postadr.: Hesteskoen 2 B 
              2500 Tynset 
Telefon:  901 66 595

e-post:         
leder[at]tynsetturlag.org 

Bli medlem

 

Org.nr. 971297166 

www.tynsetturlag.org/$Resource?feed=rss                     www.facebook.com/tynsetturlag

Skip Navigation Links.

Sesongprogram 2016.pdf 

 

www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/

Skip Navigation LinksForside > Hovedside

Tolga Os Sparebank

I meldingsboksen nedenfor kan alle medlemmer legge inn løypemeldinger og andre meldinger. Klikk på "Legg inn melding". Husk å underskriv med navn!

Toppsesongen 2016 nærmere seg slutten!

15.09.2016
Kassene til 5 og 10 på topp står ute t.o.m. 20.september 2016. Dersom noen ikke har rukket å komme seg på toppen før den tid, ta kontakt med toppansvarlig Grete Steihaug 47904033 og forhør deg om kassa fortsatt ikke er tatt ned. Da kan det være aktuelt at du kan ta ned kassa og samtidig gjøre en innsats for Turlaget! Jeg er spesielt interessert i å høre om noen planlegger å ta en tur til Grønhøa etter den 20.sept. Klippekortene kan leveres på Alvdal/Tynset Sport, Circle K (Statoil) Tynset eller til toppansvarlig. Innleveringsfrist er 1.november 2016.

NESTEN I MÅL MED NY GARASJE

28.05.2016
Den 7., 8. og 9 juni ble garsjen malt både utvendig og innvendig. Til sammen deltok 25 medlemmer på dugnaden! Nå skal dører settes inn og elektriker og rørleggerararbeid skal fullføres før garsjen tas i bruk.

RETTELSE I SESONGPROGRAMMET

05.04.2016
I sesongprogrammet er det satt opp datoer for to fellesturer til Kletten vest for Kroktjørnvangen og til Grønhøa. Begge disse turene blir flyttet til nye datoer.

Ny leder i Tynset Turlaget

03.03.2016
Bernt Robert Hansen ble valgt til ny leder på årsmøtet. Han overtar etter Jan Inge Grøndalen, som har vært leder for Turlaget i 6 år. 

KJØREREGLER FOR FERDSEL I LYSLØYPA

Lysløypa i Haverslia prepareres av Tynset IF / Tynset Turlag slik at barn, ungdom og aktive skal ha gode treningsforhold hele skisesongen. TIF og Turlaget har derfor fastsatt noen kjøreregler for ferdsel i lysløypa.  Les mer.....

TURFORSLAG

Ut.no har turlaget laget forslag til både skiturer og fotturer i området rundt Tynset sentrum. Du finner linkt til disse turene i toppmenyen på denne siden. Du kan også gå inn her.

VINTERSTIER

Det ble i 2013 startet et 3-årig forsøkt med  vintersti fra Haverslia, langs Tylldalsveien - Infiltrasjonsbassenget - Motorsenteret og rundt Ripan. Hensikten er å gi et tilbud om turstier utenom sentrum og brøyta veier. Turlaget har fått mye positiv tilbakemelding på dette tiltaket og vil forsette også i 2016.

WEB-kamera og temperatur

Barnas turlag

Logo - barnas turlagBarnasTurlag er for barn t.o.m. 12år. Barnas Turlaget arrangerer turer og aktiviteter hvor foreldre og barn er sammen. 

Se programmetSe facebookside

Hovedsponsorer

 

G Sport Alvdal-Tynset

 

 

 

Interoptik H.A. Mortensen

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tynset IF