Tynset Turlag

Postadr.: Hesteskoen 2 B 
              2500 Tynset 
Telefon:  901 66 595

e-post:         
leder[at]tynsetturlag.org 

Bli medlem

 

Org.nr. 971297166 

www.tynsetturlag.org/$Resource?feed=rss                     www.facebook.com/tynsetturlag

Skip Navigation Links.

Sesongprogram 2016.pdf 

 

www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/

Skip Navigation LinksForside > Hovedside

Tolga Os Sparebank

I meldingsboksen nedenfor kan alle medlemmer legge inn løypemeldinger og andre meldinger. Klikk på "Legg inn melding". Husk å underskriv med navn!

Barnas Turlag Tynset

24.10.2016
Kom og bli med Barnas Turlag på høsttur! Vi rusler formiddagstur opp til Storstein på Bratthøa (med værforbehold... blir det vanskelig `vær -og føreforhold` går vi til Havern). Vel nede igjen går vi innom Skistua og tar en matbit og drikke. Skistua har åpent, så her blir det anledning til å kjøpe seg noe godt `biteti` og drikke. Varme på peisen og lun atmosfære -som alltid på Skistua :) Det blir diverse aktiviteter for barna inne og ute i området rundt Skistua. Oppmøte p-plass Skistua søndag 30.oktober kl.10. Velkommen med på tur!

ÅPEN SKISTUE

09.10.2016
SERVERINGSSTEDER-Skistua 2Søndag den 30.10 holder Turlaget Skistua åpen for turgåere mellom klokken 11.00 og 15.00. Som vanlig blir det servert kaffe/te/saft og noe og bite i. VELKOMMEN!!

Løypetrasè og parkering på Tylldalskjølen

09.10.2016

DSC_1741

Turlaget i har i år utvidet parkeringsplassen på vei mot Svarttjønna og planert sideterrenget langs veien.

SERVERING PÅ ÅSAN

03.10.2016
Fjoråret var siste året med servering på Mælanvangen på Volsvangan. Mange kommer til å savne dette populære tillbudet og turlaget har et sterkt ønske om at det blir etablert et nytt tilbud så snart som mulig. I den forbindelse tar vi gjerne i mot gode ideer. Ta gjerne kontakt med turlaget, gjerne med de som sitter i styret.

KJØREREGLER FOR FERDSEL I LYSLØYPA

Lysløypa i Haverslia prepareres av Tynset IF / Tynset Turlag slik at barn, ungdom og aktive skal ha gode treningsforhold hele skisesongen. TIF og Turlaget har derfor fastsatt noen kjøreregler for ferdsel i lysløypa.  Les mer.....

TURFORSLAG

Ut.no har turlaget laget forslag til både skiturer og fotturer i området rundt Tynset sentrum. Du finner linkt til disse turene i toppmenyen på denne siden. Du kan også gå inn her.

VINTERSTIER

Det ble i 2013 startet et 3-årig forsøkt med  vintersti fra Haverslia, langs Tylldalsveien - Infiltrasjonsbassenget - Motorsenteret og rundt Ripan. Hensikten er å gi et tilbud om turstier utenom sentrum og brøyta veier. Turlaget har fått mye positiv tilbakemelding på dette tiltaket og vil forsette også i 2016.

WEB-kamera og temperatur

Barnas turlag

Logo - barnas turlagBarnasTurlag er for barn t.o.m. 12år. Barnas Turlaget arrangerer turer og aktiviteter hvor foreldre og barn er sammen. 

Se programmetSe facebookside

Hovedsponsorer

 

G Sport Alvdal-Tynset

 

 

 

Interoptik H.A. Mortensen

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tynset IF